top of page

Обучения по тайландски масаж и рефлексология за спа центрове, балнеосанаториуми и салони за масаж

 

Спечелете повече доволни клиенти и реално предимство пред конкуренцията с помощта на сертифицирания инструктор Калин Ненков, който провежда обучението на място, при вас

 

 

Осигурете на клиентите и пациентите си още една възможност за релакс и възстановяване. Повишете квалификацията на екипа си от масажисти, рехабилитатори и кинезитерапевти. Добавете услуга с висока стойност към портфолиото на вашия спа център, салон за масажи или балнеосанаториум.

 

Нашите обучения за масажисти, рехабилитатори и кинезитерапевти са предпочитани от „Сенс хотел“, София; „Кемпински хотел гранд арена“, Банско; грандхотел „Поморие”; интерхотел „България“,  Бургас; „Сана спа хотел“, Хисаря; UPI Beauty and SPA, София; Long Beach Spa Resort,  Шкорпиловци; „Катарино спа“, Разлог“. 

 

 

Какво предлагаме

 

Професионално обучение по тайландски масаж и тайландска рефлексология, за което служителите ви получават международно признати сертификати, структурирано в три модула:

 

 • Основи на тай масажа, I ниво (4 днипо 7,5 часа)

 

Екипът ви се научава да провежда точно и безопасно двучасов тайландски масаж за релаксация на масажен матрак на земята. Това включва техники за масаж и разтягане от позиции лег, тилен лег, страничен лег и седеж.

 

 • Тай масаж на масажна кушетка (2 дни по 6 часа)

В края на обучението участниците могат да изпълняват 90-минутен тайландски масаж за релаксация на масажна кушетка точно и безопасно.

 

 • Тайландска рефлексология на ходилата (2 дни по 6 часа)

Служителите ви се научават да изпълняват тайландския ритуал за масаж на ходилата. Той включва вана на ходилата, загряване на ходилата с ръце, третиране на всички рефлексни зони с дървен стик, кратък масаж на рамене и ръце.

 

 

Гъвкави сме и можем да модифицираме обучението конкретно според вашите нужди.

Често търсени от нашите клиенти са комбинациите от два модула, които покриват процедури за тяло и ходила:

 • основи на тай масажа + рефлексология;

 • тай масаж на масажна маса + рефлексология.

 

Курсът се провежда по световно утвърден стандарт по програмата на Thai Massage School of Chiang Mai, Thailand (ТМС). В края му участниците получават международно признати сертификати за програмата на ТМС, както и сертификати, признати от американския национален сертификационен борд за терапевтичен масаж и работа с тяло – NCBTMB.

 

 

Къде и как се провежда обучението

 

 • Провежда се там, където е удобно за вас – във вашия спа център, масажен салон или център за рехабилитация.

 

 • Продължителността му зависи от модулите, които финално сте избрали. Получавате подробна програма на обучението след като нашият екип разбере какви са целите ви.

 

 • Курсът е изцяло практически. Работим по двойки. Инструкторът Калин Ненков демонстрира. Веднага след това техниките се прилагат под негово наблюдение и той дава обратна връзка на всеки от участниците.

 

 • Всеки участник получава преведен от инструктора учебник по тайландски масаж за самостоятелно четене, извън часовете на обучение.

 

Отговаряме предварително на всички ваши въпроси, за да може по време на обучението по тайландски масаж и рефлексология да се фокусираме върху развитието на уменията на вашия екип.

 

 

Как да сте сигурни, че инвестирате в служители, които искат да се развиват, но и ще останат да практикуват новопридобитите си умения във вашия спа център, масажен салон или балнеосанаториум? Нашите клиенти често прилагат подхода „Споделена инвестиция“

 

Какво е „Споделена инвестиция“ в курсове по тайландски масаж и рефлексология

 

Споделяне на таксата между фирмата и терапевта по една от следните схеми:

 

 1. Поделяне на инвестицията за курса 50 на 50. Така всички са мотивирани за пълноценно участие.

   

   2. Фирмата заплаща пълната сума за обучението, след което я удържа от заплатите на участниците на  предварително договорени вноски всеки месец. Така терапевтът не дава пари наведнъж, а вие получавате инвестицията си, докато той прилага новите си умения върху вашите клиенти.

 

   3. Фирмата плаща цялата сума и след това удържа от участвалите терапевти половината от платената такса, на предварително уговорени равни вноски в рамките на няколко месеца.

 

Помислете кой вариант е подходящ за вас. Говорете със служителите си. Опитът ни показва, че подходът „Споделена инвестиция” допринася за взаимната лоялност и уважение и води към взаимно развитие и успех.

 

 

Каква е цената на обучението по тайландски масаж и рефлексология за спа центрове, хотели, балнеосанаториуми

 

Цената е разбита по модули. Обсъдете с нашия екип коя е най-подходящата за вашите цели програма и ще ви изготвим индивидуална оферта с крайната сума.

 

 • „Основи на тай масажа” (4 дни по 7,5 часа на ден)

Цена: 750 лв. на участник

 

 • „Тай масаж на масажна маса“ (2 дни по 6 часа на ден)

Цена: 455 лв. на участник

 

 • „Тай масаж на ходилата“ (2 дни по 6 часа на ден)

Цена: 395 лв. на участник

 

Какво включва цената на всеки от модулите

 

 • подробен цветен учебник на български език със снимки и описание на всички техники;

 

 • дървено стикче за обработване на ходилата (за модула рефлексология);

 

 • ТМС сертификат;

 

 • NCBTMB сертификат.

Какво НЕ включва цената

 • Транспортни разходи и настаняване на инструктора при обучения, провеждани извън София. Настаняването се осигурява от поръчителя. Транспортните разходи за пътуването „София-дестинация-София“, с автомобил, се начисляват отделно.

 

Отстъпки

 • 20% отстъпка за участие на 6 до 9 души в едно обучение;

 • 30% отстъпка за участие на 10 и повече души в едно обучение.

Всички цени са крайни без ДДС. ДДС не се начислява.

Изпратете запитване за обучение на екипа на вашия спа център или масажен салон. Моля, напишете в e-mail защо искате служителите ви да минат курс по тайландски масаж и рефлексология, колко души ще участват в обучението и в кой град ще се провежда то. Ще се свържем с вас в рамките на 3 работни дни.

 

+359898703656, Калин Ненков

info@kalinnenkov.com

 

 

bottom of page