top of page
За курсовете

Винаги е удоволствие да се работи с висококвалифицирана и професионална фирма за обучения като вашата! Много сме ви благодарни и се надяваме на плодотворно сътрудничество и в  бъдеще!

Карин Полингер
SPA мениджър на хотел Kempinski Grand Arena, Банско

 


От 2008г. Девелор България работи по различни проекти с Калин Ненков. В работата си той притежава умението да приспособява своите теоретични познания според ежедневните нужди на участниците като използва примери и дейности от реалния живот. Неговият професионален опит е изключително ценен, което го прави авторитетен и уважаван експерт.
Обратната връзка за работата му беше отлична и ние силно препоръчваме Калин като надежден и квалифициран специалист и тренер.

Добрин Падалски
Тренинг консултант на Девелор България

 


Бих искала да изразя своята признателност към Калин Ненков за добросъвестното му партньорство по време на тренинга по Тай Масаж, който той проведе за екипа ни в Гранд Хотел Поморие.
Професионализмът е ключът към постигането на резултати в нашата работа и обучението е съществена част от него, а то не би било осъществимо без участието на експерти като Калин. През последните няколко години ние предлагаме услугата Тай масаж в нашия център и сме доволни от удовлетворението, което той носи на клиентите ни. Екипът на “Balneo Spa & Wellness” пожелава на Калин попътен вятър в неговото развитие и в постигането на професионалните му цели в областта на Тай Масажа.

Силвия Тенева
Balneo, Spa & Welness мениджър на Гранд Хотел Поморие

За резервации: +359 898 703 656; info@kalinnenkov.com
bottom of page