top of page
За масажите

Познавам Калин много добре. Той работи в нашия тенисклуб няколко години и най-хубавото в него е, че не спира да се учи и да се развива.  Наистина мога да кажа, че той ми е правил най-добрия Тай масаж. Така че горещо го препоръчвам.

Маги Малеева

Бивш тенисист №4 в света, собственик на тенисклуб МалеевиПрепоръчвам Калин като специалист в тайландския масаж. Познанията му в тази древна лечебна практика са забележителни. Той е истински отдаден на удовлетворението на клиентите си, което е удивително.  Който си направи масаж при него, няма да съжалява.

Милена Бокова
Инициатор и създател на Еко-селище


 

Познавам Калин от зората на неговата кариера като масажист и поради това съм свидетел на непрекъснатото развитие на неговите умения, знания и професионализъм. Той е отдаден както на работата си, така и на желанието си да учи, като притежава едновременно таланта и професионалните качества да предложи тази услуга така, че не само да облекчава физическата болка, но и да променя моделите в живота ни и в личната ни грижа за здравето. Аз често съм истински вдъхновена от неговата отдаденост и го препоръчвам на всеки, който се стреми да намери холистичен подход към здравето си.

Емилия Илиева

Директор на

Communicational Academy
 Познавам Калин от 2007г, когато за първи път влязох в неговото студио за Тай масаж, защото страдах от болки в гърба. В началото изпитвах подозрение към тайландския масаж и особено към резултатите от него. Но след масажа болката ми изчезна и започнах отново да се радвам на живота. Оттогава, ако имам някакви проблеми с гърба, костите или ставите, търся помощ в студиото на Калин. А резултатът винаги е бързо облекчаване на болката, професионален подход и индивидуално отношение според характера на проблема. Той е много позитивен човек, който зарежда хората с положителна енергия. А това също помага много за отличните резултати. От 2011 той се грижи и за сина ми, който страда от сколиоза.
Доверявам се на Калин и го препоръчвам като отличен терапевт.

Павлина Цветанова
Управител на Supply chain Ltd

За резервации: +359 898 703 656; info@kalinnenkov.com
bottom of page