top of page

Традиционен Тайландски масаж

60 мин; 90 мин; 120 мин. 

 

Когато дълго време сме били мобилизирани или под стрес, нормалното хранене с кислород на клетките в организма и отделянето на токсини се възпрепятства. Това е една от най-честите причини, както за главоболието и високото кръвно налягане, болките в гърба, кръста, врата и мускулите като цяло, така и за смущенията в съня, храносмилането и още много състояния на неразположение. С техниките от Тайландския масаж подпомагаме тялото и духа да си възвърнат релаксираното състоянието. В резултат на това самооздравителните процеси се активират и телесните функции се нормализират. Премахват се енергийните блокажи и жизнената енергия започва да тече нормално. 

 

 

60 мин - обраработва се фокусирано и целенасочено избрана зона

Цена: 85 лева

 

 

90 мин - обработва се цялото тяло и се отделя специално внимание на избрана зона

Цена: 115 лева

 

 

120 мин - обработва се много детайлно цялото тяло

Цена: 150 лева

Тай терапия с топли билкови компреси

30 мин.

Топлината допринася за по-дълбока релаксация, а свойствата на билките и морската сол усилват терапевтичния ефект, прилага се като допълнение към масаж, като се обработва конкретна част на тялото.

цена: 45 лв

Индивидуална програма от 6 процедури

(може да бъде съставена от 60, 90 или 120 минутни масажи)

.

Поредицата от 6 процедури (два пъти седмично) се прави, за да се осигурят на тялото достатъчно време и подходящи условия то да се възстанови от натрупаното напрежение. Балансира се съня, регулира се дихателната и сърдечно-съдовата дейност, което води до по-ефективно усвояване на кислород от всички клетки в организма, подпомага се отделянето на токсините от тялото. Хармонизира се жизнената енергия.

 

*Към тази програма получавате комплимент една Тай терапия с билкови компреси.

Индивидуална програма от 12 процедури

(може да бъде съставена от 60, 90 или 120 минутни масажи)

.

Програмата започва с 6 процедури два пъти седмично и продължава с още 6 веднъж седмично. Тази продължителност осигурява устойчивост и дълготраен ефект на постигнатите резултати дълго след приключване на програмата.

 

**Към тази програма получавате комплимент три Тай терапии с билкови компреси.

 

.

За резервации за тай масаж: +359 898 703 656 и info@kalinnenkov.com
bottom of page