top of page

Заздравете връзката с близките си и облекчете болките им, като включите масажа във вашето общо ежедневие. Запишете се на еднодевен семинар по тайландски масаж за любители

Научете се да правите безопасен, релаксиращ тайландски масаж, който намалява умората и стреса, и ви помага да създадете хармонични взаимоотношения с човека, когото масажирате.

Какво представлява тайландският масаж

 

От любители той се прилага чрез натиск с палци, длани, пръсти и различни стречинг позиции. Професионалистите използват още лакти, колене и ходила. За тайландския масаж не са нужни масла.

Фокусът е върху премахването на блокажите пред жизнената енергия и облекчаването на болките в тялото, причинени от стрес.

Получаващият масажа е облечен в леки дрехи и се е отпуснал на масажен матрак на земята или на масажна маса.

Тайландският масаж е много щадящ за този, който го прави. В същото време е ефективен и с дълготраен резултат.

 

С какво е полезен на вас и на хората, на които ще го правите

 

 • Грижите се по-добре и безопасно за близките си. Знаете какво правите и можете да давате ежедневно наистина отпускащ, прочистващ ума, енергизиращ масаж на любим човек. Научавате повече и за собственото си тяло, което ви помага да разчитате сигналите му.

 

 • Имате по-добра връзка с близките си. Споделяте с всеки получател на масажа  положителна енергия и създавате заедно пространство на покой и хармония. Това заздравява отношенията ви, помага ви да отворите сетивата си и да възприемете живота в по-голяма пълнота.

 

 • Ставате по-осъзнати с практикуването на тайландския масаж и подобрявате даването и получаването на обратна връзка – а тези умения са в основата на пълноценното спокойно общуване и създаване на стабилни отношения с всеки човек.

 

 

Всеки ли може да прави тайландски масаж? За кого е подходящ семинарът

 

За всеки, който иска да се запознае с древното изкуство на тайландския масаж, без да се обучава за професионален масажист.

 

Ако отговорите с „да“ на поне два от въпросите, е подходящ и за вас:

 

 • Искате ли да излезете от ежедневието и графиците, които ви натискат и да усетите как давате и получавате грижа, спокойно, с радост и без бързане?

 

 • Харесва ли ви да масажирате близките си и имате ли нужда да го правите по-уверено, със спокойствието на човек, който знае къде и как да докосва?

 

 • Отношенията с партньора ви нуждаят ли се от освежаване и съживяване? Имате ли нужда от подобно освежаване на отношенията ви с вас самите?

 

 • Желаете ли да се свържете на по-дълбоко ниво с човека, с когото скоро сте започнали романтична връзка?

 

 

Какво ме питат най-често хората преди да се запишат – тези въпроси вероятно си задавате и вие

 

Ще мога ли да се справя

 

Да. Любителският тайландски масаж може да бъде усвоен и прилаган от хора без опит в масажирането и без специално, медицинско образование. Разбира се, в неговия релаксиращ вариант, който помага за намаляване на стреса, зареждане с енергия, облекчаване на болките от напрежение в кръста, гърба, рамената, краката и ръцете.

 

Елате, готови да откриете място на доверие и спокойствие вътре в себе си и да отворите сетивата си и ще се справите чудесно.

Трябва ли да се събличам

 

Не. Получаващият масаж е облечен в леки дрехи. Даващият масаж също е облечен. Можете да давате и получавате качествена грижа за тялото без да се събличате.

Това е и една от причините тайландският масаж да е особено предпочитан от любителите – с него можете да помогнете на всеки от близките си да релаксира и да облекчите болките му, без никой от вас да изпитва неудобство.

 

 

Дали имам достатъчно сила, за да правя такъв тип масаж

 

Имате. За тайландския масаж не ви е нужна мускулна сила. Когато го правите, вие използвате силата на тежестта си и гравитацията.

 

 

Какво знаете и можете в края на еднодневния семинар

 

 • Можете да правите цялостен любителски масаж и частични масажи на избрани зони, без да се изморявате.

 

 • Знаете основните характеристики на качественото докосване и натиск и получавате основни анатомични знания за тялото си.

 

 • Практикувате даване и получаване на обратна връзка, което подобрява общуването с близките ви и заздравява отношенията ви.

 

 • Добивате повече осъзнатост за границите – вашите и на другите. Научавате се да ги зачитате и уважавате.

 

 

Кой съм аз и защо да ми се доверите, че ще ви науча да правите истински тайландски масаж

 

Аз съм Калин Ненков, кинезитерапевт и професионален инструктор по тайландски масаж с повече от 16 години опит. Към момента преподавам в 5 държави.

 

 • Завършил съм училище за професионално обучение по традиционен тайландски масаж и подготовка на квалифицирани преподаватели, акредитирано от тайландското министерство на образованието и от кралското семейство на Тайланд – Thai Massage School of Chiang Mai.

 

 • Акредитиран съм като continuing education provider от американския национален борд за терапевтичен масаж и работа с тяло, т.е. в края на професионалните обучения, които водя издавам и сертификати, които важат в САЩ. 

И най-вече, работя с всеки един курсист пълноценно и всеотдайно. Благодарение на опита си успявам да уловя индивидуалните предизвикателства в процеса на учене пред всеки и да му помогна да ги преодолее.

 

Отзивите на стотиците хора, професионалисти и любители, които съм обучил до момента, потвърждават това. Ще помогна и на вас да направите тайландския масаж част от семейния ви ритуал за излизане от ежедневието и свързване със себе си и любимите ви хора.

 

 

Какво казват курсистите за мен като преподавател

"Супер! Учил съм при Калин Тай масаж на масажна кушетка. Научих много нови техники и похвати, които използвам в работата си като масажист, за което му благодаря много! Курсът е отличен и подходящ за развитието на хората работещи в тази сфера. Калин е много добър учител."

Танчо Иванов

"Калин е прекрасен учител!

Благодаря от сърце за старанието и изчерпателността, с която посветено раздаваш своите умения!

Имах честта да се обогатя и да премина през Основи на Тай масаж, Мастър клас и Високорисков стречинг. Изключително доволна съм и нямам търпение да приложа знанията си в практика."

Десислава Атанасова

"Имах възможността да се докосна до магията на тайландския масаж във Варна при Калин. Преди това и дума не исках да чуя някой друг освен тайландец да ми прави масаж или да ме учи на него. Винаги съм смятала, че само те могат да усвоят и да направят тези масажи на ниво. Когато обаче отидох на тай масаж при негов ученик от България, останах изумена от прецизността и качеството на изпълнение. Курсът беше много структуриран. Изключителна техника на преподаване, с логическа последователност на темите както и многократно акцентиране върху най-важните точки. Може да запомниш с малко труд цялата логика. Калин е съумял да синтезира огромния си опит от водените курсове през годините в една цялостна система, с която по най-ефективния начин да предаде материала, за да бъде взет максимума от всеки участник.

Изключително полезен беше и фактът, че имахме преподовател с многогодишен опит в кинезитерапията.

От този курс усвоих не само техниките на масаж, но и скритите рискове, тоест как да не причиняваме травми и с каква отговорност да се отнасяме спрямо даденото ни знание. Калин съумяваше да обърне внимание на всички ни и да види, тънките нюанси в изпълнението на техниките. Той притежава интуитивност, съчетана с вълшебно-деликатна директност. Ученето премина под формата на игра. Забавно-приятно беше и същевременно учихме целеустремено и успешно. Аз през цялото време си мислих, че съм на почивка. Тръгнах си по-обогатена, по-жизнена и по-мотивирана. Благодаря ти сърдечно."

Невена Стоянова

 

* Всички отзиви са от участници в професионалните обучения.

 

Какво трябва да знаете за протичането на семинара

 • Практиката се провежда по двойки. Можете да се регистрирате самостоятелно и да работите с друг участник, който също е дошъл без партньор. Работим на масажни матраци на земята.

   

 • Пригответе си дрехи от лека материя, подходящи за йога или фитнес – да позволяват разтягане на тялото. Долнището може да е клин, индийски панталон или анцуг. Горнището – тениска или блуза с дълъг ръкав. Не е добре да сте с потник и шорти.

* Участвайте с близък или приятел. И двамата получавате по 10% отстъпка от таксата и възможност да усетите заедно дълбочината, деликатността и ефективността на тайландския масаж за този, който го дава и този, който го получава.

 

 

Кога се провежда

6-ти октомври, неделя в София

От 9:30 до 18 часа с един час обедна почивка и кратка следобедна пауза.

Къде се провежда

В град София. "Ом Йога & Лайфстайл", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 169, ет. 1, офис 120, непосредствено до метростанция "Театрална". (В същата сграда с магазин "Lidl", но входът е отдясно на магазина).

 

 

Каква е цената за еднодневния семинар по тайландски масаж

При ранна регистрация с отстъпка, по-рано от един месец преди началото на семинара:

 

 • такса за участие на един човек – 255 лв.

 • такса за участие на двойка – 459 лв.

 

При стандартна регистрация, по-късно от един месец преди началото на семинара:

 • такса за участие на един човек – 285 лв.

 • такса за участие на двойка – 513 лв.

Цената включва:

 

 • участие в практическия семинар;

 • черно-бяло практическо ръководство със снимки и описание на всички техники на български език;

 • получавате сертификат за участие в семинара;

 • минерална вода.

 

Регистрирайте се

 1. Свържете се с мен, за да потвърдя, че има свободни места. Максималният брой участници е ограничен до 10 двойки (20 човека). Регистрации се приемат до запълване на местата.

 

0898703656, Калин Ненков

info@kalinnenkov.com

 

   2. Платете по банков път 50% капаро или пълната такса с основание за плащане „участие в семинар, имената на участника/участниците”

 

          Банкови данни:

          „Тай Масаж Тренинг Център“ ЕООД,

          Банка: Уникредит Булбанк,

          IBAN: BG22UNCR70001525681343

Регистрацията е валидна след извършване на плащането.

 

 

Политика при отказване от участие:

 

 • при отказване от участие по-рано от 10 дни преди семинара капарото (50% от таксата) се връща в пълен размер;

 

 • при отказване от участие по-късно от 10 дни преди семинара капарото не се връща;

 

 • при отказване от участие в деня на семинара, пълната такса не се връща;

 

 • при отмяна на семинара от страна на организаторите всички платени такси ви се връщат в пълен размер.

 

Усвоете основни техники за релаксация и ги прилагайте ефективно и безопасно върху близки и приятели. Създайте за тях и вас общо, спокойно пространство, в което изчиствате всяка следа от стрес върху тялото и душата.

 

Очаквам ви. Регистрирайте се. 

bottom of page