top of page

Индивидуалният курс по тай масаж приключва след изпълняване на всички задължителни елементи, заложени в стандартната учебна програма на Thai Massage School of Chiang Mai, Thailand и след успешно издържани теоритичен тест и практически изпит. Съдържанието на учебния материал в курса отговаря на стандартната учебна програма.

 

 

Продължителност:

Продължителността на курса не е фиксирана и варира според темпото и интензивността на работа.

 

 

Цена:

Таксата за индивидуални курсове по тай масаж в София (извън обявените в графика дати) е с 30% по-висока от таксата на курсовете по тай масаж в група.

Индивидуални курсове по тай масаж извън София се провеждат с такса 100% по-висока от таксата на курсовете по тай масаж в група плюс разходите за транспорт и нощувки на водещия.

 

 

Датите за провеждане на курса се договарят предварително и се запазват след заплащане на пълната такса по банков път.

 

„Тай Масаж Тренинг Център“ ЕООД, Банка Уникредит Булбанк, IBAN: BG22UNCR70001525681343

основание за плащане: името на курса

 

 Индивидуални курсове по Тай масаж

/извън обявените в графика дати/

Сертификати:

Калин Ненков е оторизиран да представлява Thai Massage School of Chiang Mai, Thailand и да преподава програма, която е одобрена от Тайландското министерство на образованието.

Калин Ненков е одобрен от американския национален сертификационен борд за терапевтичен масаж и работа с тяло - NCBTMB и е оторизиран да издава сертификати за допълнителна квалификация, валидни на територията на САЩ.

За контакти: Калин Ненков +359898703656; info@kalinnenkov.com 
bottom of page